Velkommen til vores supportcenter
< Alle emner
Udskriv

Hvor meget koster et WIX-websted?

Wix er en populær webside builder, der tilbyder en række funktioner og skabeloner, som hjælper dig med at oprette en professionel webside. Prisen for et Wix-websted afhænger af den plan, du vælger, og eventuelle ekstra premium-funktioner eller tjenester, du tilføjer.

Basisabonnementer starter ved 3,50 £ om måneden, mens mere omfattende abonnementer koster 19 £ om måneden. Hvis du har brug for e-handelsfunktioner, skal du tilmelde dig en business- eller enterprise-plan, som starter ved henholdsvis 13 £ og 22 £ om måneden. Hvis du tilføjer visse premium-funktioner, f.eks. et brugerdefineret domæne eller et professionelt logo, kan det øge dine samlede omkostninger.

Alt i alt er Wix en overkommelig mulighed for at opbygge et professionelt websted til en overkommelig pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Indholdsfortegnelse